Sony îşi reinventeză linia de produse audio

Audiofilii se pot bucura de muzica lor la o calitate superioară datorită funcţiei Hi-Res Audio care redă melodiile mai fidel ca niciodată, aducând artiştii mai aproape de fani. Noile căşti cu bandă “h.ear on” şi cele intraauriculare “h.ear in NC” cu funcţie de anulare digitală a zgomotului reprezintă o îmbinare perfectă a calităţii şi designului şi alături de Walkman-ul NW-A25HN / NW-A27HN, sunt o expresie a personalității si a stilului în muzică.

Sony H.Ear OnFie că stilul utilizatorului e caracterizat de eleganţă sau de o veselie radiantă, Sony a creat gama “h.ear” şi Walkman-urile NW-A25HN/NW-A27HN în nuanţe intense care variază de la albastru-verzui, purpuriu, negru cărbune şi galben lămâie la roz bordeaux, fiind disponibil în nuanţe potrivite fiecarui tip de personalitate. Căştile au la bază frumuseţea simplităţii, pusă în valoare de designul lor unitar. Expresia a stilului face ca aceste gadget-uri să fie nu doar dispozitive audio de calitate, dar şi accesorii pline de personalitate care vor atrage atenţia.

Căştile cu bandă Sony “h.ear on” evidențiază stilul utilizatorului combinând confortul cu un finisaj unitar îndrăzneț. Compatibilitatea Hi-Res Audio şi acurateţea bass-ului sunt completate de difuzorul HD de 40mm care reproduce sunete de până la 60kHz, în timp ce bobinele uşoare din fir de aluminiu placat cu cupru redau fidel şi tonurile înalte. Din dorinţa de a oferi cea mai bună experienţă audio şi un sunet clar, diafragmele au fost acoperite cu titan pentru a reduce la minim vibraţiile nedorite. Mecanismul de pliere şi cablul detaşabil de strângere asortat permit împachetarea în siguranţă a căştilor în săculeţul practic din pachet.

Căştile intraauriculare “h.ear in NC” Sony sunt exemplul perfect al preocupării companiei pentru estetică şi designul funcţional. Datorită noii surse audio Sony de 9 mm cu sensibilitate ridicată, căştile intraauriculare subţiri şi compacte pot reproduce frecvenţe de până la 40 kHz, oferind o experienţă audio clară şi de rezoluţie înaltă.

Pentru o imersiune muzicală completă şi o experienţă audio perfectă chiar şi în cele mai zgomotoase locuri, Sony a echipat căştile intraauriculare cu dublu senzor activ de detectare a zgomotului şi cu tehnologii AI automate de anulare a zgomotului care filtrează sunetele nedorite timp de până la 16 ore. Astfel “h.ear in NC” sunt primele căşti intraauriculare compatibile Hi-Res Audio cu tehnologie digitală de filtrare a zgomotului. În cazul epuizării bateriei încorporate lithium-ion, o puteţi reîncărca cu uşurinţă cu un conector microUSB continuând aventura audio – cu filtrarea zgomotului inclusă.

Menţinând standardul ridicat impus de Walkman-ul NWZ-A15, noul Walkman NW-A25HN/NW-A27HN oferă în continuare toate caracteristicile tradiţionale ale unui gadget Hi-Res Audio şi vine cu îmbunătățiri importante. Căştile dedicate, compatibile Hi-Res Audio, cu tehnologie de anulare a zgomotului, special create pentru Walkman-ul Hi-Res, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de muzica lor preferată indiferent de zgomotele exterioare. Îmbunătăţirile amplificatorului digital Sony S-Master HX™ fac ca muzica să sune mai delicat şi mai dinamic. În acelaşi timp, tehnologia DSEE HX™ îmbunătăţeşte calitatea fişierelor comprimate precum MP3, aducându-le aproape de calitatea Hi-Res Audio.

Noua tehnologie LDAC de la Sony îţi dă posibilitatea de a asculta muzică wireless la calitate înaltă prin Bluetooth®. Transmiţând de 3 ori mai multe date , LDAC oferă o experienţă wireless îmbunătăţită.

Noul Walkman e disponibil în două variante, cu memorie de 16GB (NW-A25HN) şi 64GB (NW-A27HN) şi cu un slot microSD pentru extinderea memoriei, ceea ce oferă acces la un număr mai mare de melodii şi la librăria Audio Hi-res personală. Cu o autonomie a bateriei de 50 de ore muzica poate fi ascultată fără grija realimentării.

Noua gamă de căşti “h.ear” şi Walkman-ul NW-A25HN/NW-A27HN vor fi disponibile în Europa începând cu luna octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here