Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres plus alte trupe cântă pe 27 septembrie la Arenele Romane

Pe 27 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, Uniunea de Creaţie Intepretativă a Muzicienilor din România (UCIMR), în parteneriat cu Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), vă invită la a doua zi a festivalului United Artists.

united artists festival vita de vie

Subcarpaţi, Viţa de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron şi Iulia & Hot Playvor concerta pe scena Arenelor Romane în cadrul unui show open-air de peste cinci ore! Evenimentul va fi prezentat de actorul Claudiu Bleonţ, iar accesul în Arenele Romane se va face începând cu ora 17.00, concertele urmând să înceapă la ora 18.00.

United Artists Festival se va desfăşura în perioada 20 septembrie – 11 octombrie 2015, iar timp de patru weekend-uri, scena Arenelor Romane va găzdui artişti renumiţi de muzică pop, rock, folclorică şi clasică.

Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro, din magazinul Muzica, agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say şi de pe terminalele self-service ZebraPay, la următoarele preţuri:

– primele 200 de bilete: 25 de lei
– după epuizarea acestora, în presale, biletele costă 30 de lei
– la intrare, biletele costă 35 de lei

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here