Soprana Nataliya Kovalova, surpriza lui Jose Carreras pentru clujeni

Cu o săptămână înainte de concertul programat pentru data de 29 noiembrie 2015 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, faimosul tenor Jose Carreras a dezvăluit cine este invitata sa specială, surpriza serii fiind nimeni alta decât soprana Nataliya Kovalova!

Jose Carreras si Natalya KovalovaCei doi artişti nu se află la prima colaborare; tânăra soprană l-a însoţit pe tenor şi în concertul pe care acesta l-a susţinut în 2012 la Bucureşti! Cei doi vor fi acompaniaţi de orchestra Filarmonicii de Stat “Transilvania”, care va fi dirijată de nepotul celebrului tenor-David Gimenez!

Surpriza serii de duminică-29 Noiembrie 2015 va fi soprana Nataliya Kovalova; alături de Jose Carreras, dirijorul David Gimenez şi orchestră Filarmonicii de Stat “Transilvania”, celebra soprană va urca pe scena Sălii Polivalente şi va încânta publicul cu vocea sa unică.

Concertul de la Cluj-Napoca va fi o premieră pentru marele tenor, acesta fiind primul concert susţinut de artist la Cluj-Napoca! Evenimentul poartă numele “The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” şi face parte din turneul mondial al artistului, numit “A Life In Music”.

Cei ce doresc să îi asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasă voce a zilelor noastre şi pe invitaţii săi îşi pot achiziţiona bilete de la Sala Polivalentadin Cluj, de la Magazinele Flanco, Librăriile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro sau eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here