Boier Bibescu a lansat, alături de Sarmalele Reci, videoclipul piesei „Pare uşor“

Dacă ultima perioadă a fost plină pentru Boier Bibescu, datorită implicării în producţii pentru alti artişti, dar şi pentru că a lansat trei piese proprii, simpaticul producător şi cântăreţ încheie anul în forţă, printr-o nouă lansare: melodia şi videoclipul „Pare uşor“, colaborare cu Sarmalele Reci.

boier bibescu pare usor sarmalele reci videoclip

„Pare uşor“ include şi vocea plină de personalitate a lui Jo, melodia fiind inspirată dintr-o poveste universală, care poate fi a oricăruia dintre noi. Cu toate că piesa a fost compusă mai demult, Boier Bibescu susţine că abia acum a venit momentul lansării ei.

„Mi-am dorit mult o piesă cu Sarmalele Reci şi am tras vocile cu ei de acum trei ani. A venit momentul să lansez o melodie cu un mesaj care mă caracterizează în pragul maturităţii în care mă aflu în prezent. Pentru mine sunt foarte importanţi cei şapte ani de acasă şi perseverenţa joacă, de asemenea, un rol important în evoluţia unei persoane. Totul pare uşor, dar fiecare dintre noi ştie cât efort depune pentru realizarea unor lucruri“, a spus Boier Bibescu.

Videoclipul este regizat de Richard şi Claudiu Stan, iar personajele principale sunt doi actori de teatru şi film: Vlad Furtună, cel care joacă rolul copilului neajutorat, şi Codrin Boldea, copilul devenit adult.

„Colaborarea cu Boier Bibescu este una specială. A fost interesant că ne-am întâlnit atât în idei, cât şi în abordarea acestei piese“, a spus Zoltan Andras, liderul trupei Sarmalele Reci.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here