Sore: „Nu m-am gândit niciodată să particip la Eurovision“

Sore a fost vineri dimineață invitata lui Mihai Găinușă și a lui Dezbrăcatu în studioul Kiss FM, unde a cântat live piesa ‘Dor să-ți fie dor’ și a răspuns la întrebările puse de realizatorii Kiss FM. Artista a mărturisit că urmează un tratament împotriva acneei și că nu s-a gândit niciodată să participe la Eurovision.

Sore si Dezbracatu

„Dar ce ți-a crescut părul, Sore”, a observat Găinușă la începutul intervenției live. „Ce pot să zic… uleiul de ricin, uleiul de argan… eu sunt cu toate remediile acestea naturiste”, a răspuns invitata.

„De sărbători, am muncit, ca în fiecare an. Am avut un singur concert. Am vrut să fie un revelion puțin mai relaxant”, a povestit Sore.

Dezbrăcatu a observat că recent lansatul videoclip al piesei ‘Dor să-ți fie dor’ este „mult mai dur față de ceea ce ai creat tu înainte”. „Nu e neapărat mai dur. Consider că e puțin mai matur. Prin această piesă marchez un pic maturizarea artistică”, a declarat artista.

„Cum te împaci cu răutățile din tabloide? Lumea se cam ia de tine, de aspectul tău”, i-a spus Găinușă. „Nu știu, nu citesc. A, te referi la problemele cu coșurile? Păi, spune tu la radio cum arăt acum”, a afirmat Sore. „Foarte bine”, au confirmat Găinușă și Dezbrăcatu. „Dar nu te supără problemele astea, discuțiile astea absurde?”, au întrebat cei doi realizatori ai matinalului Kiss FM.

„Eu mă văd în oglindă și îmi place ce văd. Am avut într-adevăr probleme mult mai grave, dar, așa cum am spus la momentul respectiv, am urmat și urmez un tratament. Nu-i o chestie hormonală, nu sunt adolescentă. Pur și simplu așa s-a întâmplat”, a mărturisit ea la Kiss FM.

Invitata a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM și le-a declarat că își dorește să mai lanseze două single-uri în acest an și să scoată un album.

„Nu m-am gândit niciodată să particip la Eurovision. Sincer, nu văd rostul participării la Eurovision cu o piesă în română, pentru că te duci în Europa să le cânți oamenilor ca să înțeleagă ceva. Dacă voi participa vreodată, o să fac o piesă special pentru Eurovision, dar nu mă încântă”, a mai spus Sore.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here