Days of Confusion a lansat videoclipul melodiei „Bloodstream“

Formaţia Days of Confusion a lansat, în urmă cu doar câteva zile, videoclipul melodiei „Bloodstream“, primul clip românesc de alternative metal care se bucură de prezenţa a două personaje cunoscute în mass-media românească: Andreea Popescu şi Rellys Tonu.

Days of Confusion Bloodstream videoclip

Videoclipul a fost inspirat în primul rând de versurile piesei, scrise cinematic, dar şi de diferenţele de intensitate ale părţii de instrumental, cum sunt alternările lent-rapid, calm-violent dintre strofe şi refren.

Practic, este vorba despre raporturile de dominare-supunere care apar în cazul unei relaţii de iubire dintre un el şi o ea, atunci când nivelul de implicare afectivă este disproporţionat; despre indiferenţă, refulare, emasculare şi alte emoţii negative care apar într-o relaţie dezechilibrată.

„Cel mai amuzant a fost când a trebuit să folosesc extinctorul. Era destul de greu şi trebuia să îl manevrez aşa încât să sting artificiile de pe tort. După ce am terminat, toată hala era plină de un fum alb care s-a depus pe absolut tot ce era înăuntru, iar aerul era de nerespirat“, a spus Andreea Popescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here