Sorin Dănescu, solistul trupei Diesel, va participa la primul maraton din viaţa sa

A practicat tenis, înot, ski şi baschet. Iar dacă fanii trupei Diesel îl vor vedea, în perioada următoare, pe Sorin Dănescu alergând pe stradă cu două sacoşe în mână, să fie convinşi că acesta nu se întoarce foarte grăbit de la cumpărături.

Sorin Danescu

Solistul vocal al trupei Diesel a ales o metodă mai originală de a se pregăti pentru participarea sa la Maratonul Internaţional Bucureşti!

În calitate de susţinător al „Hope and Homes for Children Romania”, Sorin Dănescu nu este la prima misiune în sprijinul copiilor instituţionalizaţi din România. Însă pe 5 octombrie, solistul vocal al trupei Diesel va participa la primul maraton din viaţa sa şi aceasta pentru a ajuta cât mai mulţi dintre cei 24.000 de copii instituţionalizaţi.

„Sunt la prima cursă de genul ăsta şi de aceea am şi ales o distanţă pe care cred că o pot acoperi – 3 km. Deşi am fost sportiv de performanţă şi alergam 10000 m, cu timpul distanţa s-a diminuat proporţional”, mărturiseşte Sorin Dănescu.

Cât priveşte modul în care se va pregăti pentru cursă, vocalistul de la Diesel a ales o metodă nonconformistă: „Voi alerga o distanţă egală de câteva ori înainte de concursul propriu-zis, eventual cu câteva sacoşe în mână, ca să-mi pară mai uşor după aceea!”, spune Sorin.

Diesel a lansat la începutul lunii august un videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single al trupei, „Cer”, filmările cu membrii trupei realizându-se cu capul în jos. Povestea videoclipului urmăreşte visul suprarealist al personajului principal, care, odată lovit accidental de către un instrument al membrilor trupei, intră într-o relaţie specială cu formaţia şi cu o frumoasa fată pe care o reîntâlneşte, odată trezit din vis.

„‘Cer’ este videoclipul cu numărul 23 din cariera mea, dar îl pot numi cu siguranţă cel mai greu de filmat. Dacă până acum eram foarte mândru de cele 22 de videoclipuri precedente, toate produse de mine, acesta devine de departe preferatul meu”, a mai spus Sorin Dănescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.