Spectacolul trupei Voltaj din Cluj va avea loc conform programării: „Nu s-a pus problema anulării acestui concert“

Pe 3 decembrie 2015, trupa Voltaj va susţine la Cluj-Napoca un concert extraordinar, cea mai mare producţie a unei trupe româneşti, ale cărui încasări vor fi în totalitate donate familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv.

concert voltaj cluj colectiv

Recent, pe afişele de promovare a evenimentului ce va avea loc în Cluj au fost lipite stickere care anunţă anularea acestui concert, informaţie total neadevărată. Concertul va avea loc conform programului anunţat iniţial.

„Nu s-a pus pentru nicio clipă problema anulării acestui concert. Din contră, ne dorim cât mai mulţi cumpărători de bilete, pentru că absolut toate încasările acestui concert vor fi donate persoanelor afectate de tragedia din clubul Colectiv“, a spus Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Chiar dacă situaţia cu care se confruntă Voltaj nu este singulară, este cu siguranţă cea mai gravă, din punct de vedere moral, prejudiciul fiind adus direct victimelor sau famiilor victimelor din clubul Colectiv.

„Este o faptă incalificabilă. Nu poate exista niciun motiv pentru care cineva să vrea să saboteze vânzările de bilete pentru un concert ale cărui încasări sunt donate 100% unor oameni care au foarte mare nevoie de ajutor. Facem un apel la respect, moralitate şi decenţă! Vorbim despre oameni care suferă şi nimeni nu are dreptul să-i desconsidere. Iniţial, încasările acestui concert urmau să fie donate copiilor aflaţi în dificultate. Acum, am hotărât să-i ajutăm pe cei care suferă în urma tragediei din Colectiv“, a continuat Călin Goia.

Concertul „Din toată inima“ Simfonic va avea loc pe 3 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Alături de orchestra filarmonică Simona Strugaru Symphonics, formată din 45 de muzicieni, trupa Voltaj va purta publicul într-un spectacol muzical inedit şi plin de emoţie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here