Ştefan Bănică va susţine, pe 9 şi 10 decembrie 2016, celebrele sale concerte de Crăciun

Ştefan Bănică sărbătoreşte pe 9 şi 10 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului, 15 ani de tradiţie neîntreruptă a celebrelor sale concerte de Crăciun.

Stefan Banica15 ani de concerte de Crăciun Ştefan Bănică înseamnă recorduri în România ca număr de spectatori şi ca număr de concerte desfăşurate an de an într-o sală de spectacol, 58 de concerte de Crăciun sold-out, susţinute fără întrerupere din 2002 până în prezent la Sala Palatului, 116 ore de muzică live şi circa 300.000 de spectatori.

Toate acestea recomandă concertele de Crăciun marca Ştefan Bănică ca fiind un eveniment fără egal în peisajul artistic românesc. Cea mai longevivă tradiţie muzicală din România şi una dintre cele mai complexe producţii de gen.

„Suntem în al 15-lea an consecutiv şi ne apropiem de concertul cu numărul 60 din istoria concertelor mele de Crăciun. Pregătim surprize de proporţii, momente inedite şi invitaţi unul şi unul. Vor fi şi câteva premiere la concertul de Crăciun din acest an, pe care le veţi descoperi la Sala Palatului. În curând voi lansa un cântec nou de Crăciun, pe care îl veţi putea asculta pentru prima oară live pe 9 şi 10 decembrie, la Sala Palatului, unde vă aştept să petrecem împreună momente magice, să trăim atmosfera de poveste a Crăciunului, alături de cei dragi! Pentru că, aşa cum spun în fiecare an, ‘Doar o dată-i Crăciunul’“,a declarat Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la: Sala Palatului, Staţia de Metrou Unirii 2, Unirea Shopping Center etaj 2, Băneasa Shopping City, Librăriile Cărturesti, Humanitas, Mihai Eminescu, Magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi online pe eventim.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, ticketnet.ro, iabilet.ro, bilete.salapalatului.ro, vandbilete.ro.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here