duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIRengle a lansat videoclipul piesei „China“

Rengle a lansat videoclipul piesei „China“

După ce a cucerit întreaga lume cu talentul său în dans şi a luat cu asalt piaţa muzicală internaţională, Rengle lansează o nouă piesă care vine însoţită de un videoclip la fel de cool, „China“.

rengle-china-video

Clipul a fost filmat în China, iar prin versurile piesei Rengle îndeamnă pe toată lumea să creadă mereu în propriile visuri.

„Am încercat să fac ceva inedit şi în acelaşi timp să ofer publicului o poveste personală. Piesa îmbină acordurile asiatice, simbol al visului meu, cu stilul şi vibe-ul european, ce îmi reprezeintă background-ul, din dorinţa de a evidenţia drumul carierei mele de până acum. Pentru a-ţi îndeplini visurile nu trebuie să urmezi o anumită reţetă, trebuie doar să crezi în tine şi să munceşti pentru ceea ce-ţi doreşti“, a spus Rengle.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.