„Stories for your heart“, concert de jazz la Gallery, pe 22 august

Sâmbătă, 22 august, de la ora 20.00, Asociaţia Naţională pentru Arte Vizuale organizează un concert de jazz la Gallery, intitulat „Stories for your heart“.

Galleryconcert

Cei care vor susţine spectacolul sunt Gabriela Costa şi Alex Man, doi iubitori de muzică românescă mai veche împodobită cu sonorităţi noi, care încearcă să reînvie farmecul vremurilor de altădată, prin cântecele nemuritoare ale Mariei Tănase, Ioanei Radu şi ale altor voci care au încântat generaţii întregi.

„Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață. Dar cânt cu mare drag şi muzica noastră românească veche şi îmi place să mă cufund în romantismul sau voioşia ei şi, uneori, în jalea ei sfâşietoare. În jazz e ca în viaţă. Poţi să fii oricând surprins şi provocat să improvizezi. Ar fi bine să te descurci“, a spus Gabriela Costa.

Preţul unui bilet este de 30 de lei, numărul de locuri este limitat la 30, iar pentru detalii şi rezervări puteţi suna la numărul 0743.024.387 sau puteţi da mail la [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here