Filmul „Cel ales“ continuă seria succeselor: 6 nominalizări la Milano

Filmul „Cel ales“, un thriller cu Laura Cosoi şi Bogdan Stanoevici în rolurile principale şi regizat de Cristian Comeagă, a fost nominalizat la șase categorii ale premiilor care vor fi decernate anul acesta la Milano de International Filmmaker Festival of World Cinema.

CEL ALES - Laura Cosoi, Bogdan Stanoevici (35)

Filmul românesc a fost nominalizat la unele dintre cele mai importante categorii ale premiilor care vor fi acordate în cadrul festivalului de la Milano, printre care „cel mai bun film de ficțiune străin”, “cel mai bun actor în rol principal într-un film străin – Bogdan Stanoevici” şi pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în roluri secundare – Nicodim Ungureanu şi Olimpia Melinte.

Marius Leftărache, Florin Tăbăcaru şi Alex Dumitru, cei care au semnat coloana sonoră pentru „Cel ales“ au fost nominalizaţi şi ei la premiul pentru “cea mai bună coloană sonoră” la festivalul de film de la Milano.

Echipa de machiaj şi coafură nu a imrepsionat numai publicul românesc şi criticii de peste Ocean, ci şi juriul International Filmmaker Festival of World Cinema. Filmul „Cel ales“ a fost nominalizat şi la premiul pentru “cel mai bun styling” (machiaj și coafură – Gabriela Crețan, Olimpia Stoicea, Margo Ștefan, Alexandra Bârlădeanu).

Filmele nominalizate vor fi prezentate publicului în proiecțiile care se vor desfășura începând cu data de 2 noiembrie, iar premiile vor fi anunțate și decernate în cadrul galei ce va avea loc pe 7 noiembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here