Surorile de la Bambi, CRBL şi alte 9 vedete fac armata cu Dan Negru la „Şerifi de România“

Din această toamnă, Antena 1 face armata cu vedete! Un nou reality show aduce împreună 12 vedete care se vor întrece în probe de foc și misiuni speciale pentru a arăta că sunt „Șerifi de România” și pentru a câștiga marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

serifi de romania antena 1

Sub atenta observație a lui Dan Negru, prezentatorul noului show de la Antena 1, vedetele vor avea parte de un regim de armată ca la carte în cel mai dur show de supraviețuire.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei sunt cele 12 vedete pentru care Antena 1 dă milităria jos din pod.

Vedetele care s-au înrolat în armata de la Antena 1 îsi vor testa limitele și rezistența în probe care mai de care mai solicitante, de la cățărat în copaci și alpinism, la dormit sub cerul liber sau supraviețuire în păduri. Pe parcursul a 12 ediții vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire special amenajată pentru acest show, fără acces la internet sau telefoane, și se vor antrena cu cei mai buni specialiști din domeniul militar, care îi vor învăța să execute atât exerciții din cadrul trupelor speciale, cât și tehnici de supraviețuire în medii ostile.

Vedetele vor împărți aceleasi spații, dormitorul fetelor, dormitorul băieților, sala de mese, baia, poligonul pentru antrenamente, locul special amenajat pentru ceremonia de desemnare a dueliștilor și vor primi o serie de misiuni de supraviețuire care se vor încheia cu câștigători și eliminați.

Dan Negru este prezentatorul emisiunii și comandantul unității de elită. El este cel care va comunica vedetelor misiunile, îi va aștepta pe concurenți la linia de finish pentru a desemna echipa câștigătoare, va participa la testele și probele de duel prin care vor trece concurenții.

„Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time la Antena 1 ar fi cel puțin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectatcol de televiziune. Șerifi de România e un concept original 100%, asta m-a și atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism si multe trăiri. Am stat mult în ședințe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aș paria pe un câștigător”, spune Dan.

Teritoriul de desfălurare a misiunilor de la „Șerifi de România” este unul foarte variat, de la unitatea militară special amenajată în care locuiesc și se antrenează vedetele, la Deltă, munte, mare, cetăți sau păduri de nepătruns, zone sălbatice, dar deosebit de frumoase din România.

Rezistența fizică și psihică a celor 12 vedete concurente va fi testată la limită într-un reailty show care în care camerele de filmat vor surprinde cum fac față concurenții acestui cantonament ce îi ține departe de familii și tehnologie.

„Premiul pus în joc este prezentat la începutul emisiunii şi este păstrat într-un seif legat cu mai multe lanţuri cu lacăte. Scopul fiecărei misiuni este ca vedetele să găsească câte o cheie care deschide un lacăt, pentru ca, până la finalul concursului, să se poată deschide seiful. Proiectul se bazează atât pe diversitatea misiunilor, a testelor şi a probelor de duel, cât şi pe partea de reality şi competiţia reală care se va genera între vedete. Toată emisiunea va fi filmată în stil reality, 24 de ore din 24. Vedetele vor fi urmărite atât la antrenamente şi prin misiuni, dar şi în dormitoare, la masă şi în puţinul lor timp liber”, adaugă Claudiu Oprea, producătorul emisiunii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here