VIDEO Patrick Stewart, din nou în rolul profesorului Xavier, în „Wolverine 3“

Actorul britanic Patrick Stewart va interpreta rolul profesorului Xavier în ‘Wolverine 3’, a declarat acesta într-un interviu acordat portalului Collider, relatează Agerpres.

professor-x-patrick-stewart

Patrick Stewart a confirmat zvonurile apărute privind revenirea sa pe platourile de filmare în rolul profesorului Xavier, anunțând totodată că ‘Wolverine 3’ va avea la bază subiectul cărții de benzi desenate ‘Old Man Logan’, care-l portretizează pe Wolverine, interpretat de același Hugh Jackman, într-un viitor în care majoritatea prietenilor săi au murit și răufăcătorii controlează totul.

‘Este un proiect la care se lucrează în prezent’, a declarat Patrick Stewart, glumind că abia așteaptă să îl vadă pe Hugh Jackman îmbătrânind, pentru că, așa cum știe toată lumea, actorul australian arată foarte bine.

În luna februarie, actorul britanic a lăsat să se înțeleagă că ar putea reveni în distribuția celui de-al treilea film al seriei dedicate lui Wolverine. Stewart a interpretat rolul profesorului Xavier în trilogia originală dedicată seriei X-Man, precum și în ‘X-Men: Days of Future Past’.

Hugh Jackman a declarat anterior că se va retrage din universul filmelor X-Men după rolul din ‘Wolverine 3’, care va avea premiera la 3 martie 2017.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here