Surprize pentru Delia, la „X Factor“

Audiţiile cu juriul pentru cel de-al patrulea sezon al super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 au adus în faţa juraţilor o mulţime de concurenţi gata să demonstreze că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

Surpriza Delia X FACTOR

Vârsta sau stilul muzical nu au fost un impediment. De la adolescenţi, la persoane trecute de mult de prima tinereţe, cu toţii şi-au dorit să dea visului lor o scenă, iar unii dintre ei au recurs la tot felul de tertipuri pentru a le atrage atenţia juraţilor.

S-a întâmplat chiar ca diva Delia să fie plăcut surprinsă cu bucheţele de flori la masa juriului, de multe ori jurata neştiind cine a făcut un astfel de gest frumos. „În momentul în care am auzit că nu ştii cine îţi pune flori în bancă… fetiţă, eu sunt cel care pune flori în bancă!”, i-a mărturisit Ştefan Deliei, oferindu-i un buchet de trandafiri albi. Despre colega sa de juriu, rock-starul are doar cuvinte frumoase: „Delia e o tipă foarte mişto, foarte deschisă şi pozitivă”, a povestit juratul „X Factor”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here