Alex Velea: „Părinții m-au iubit foarte mult. Nu m-au «aprostrofat» fizic“

Sergiu și Andrei l-au avut miercuri, 1 octombrie, invitat la Kiss FM pe Alex Velea, unul dintre artiștii pe care i-au parodiat în urmă cu câteva săptămâni în celebrul videoclip care a anunțat noul lor matinal. Artistul a venit însoțit de Rashid, împreună cu care a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM, și le-a dezvăluit fanilor noutățile muzicale pe care le pregătește.

Alex Velea KISS FMRealizatorii matinalului Kiss FM i-au citit cântărețului câteva comentarii mai acide la adresa acestuia postate pe Internet. „E normal ca lumea să nu te placă”, a admis Velea după ce a auzit câteva critici.

„În această după-amiază sper să termin un nou single, care se numește ‘Defectul tău sunt eu’. În două, trei săptămâni o să-i dăm drumul direct cu clipul”, a spus invitatul.

Alex le-a dezvăluit fanilor că a intrat la facultate cu media 9,75, la Electromecanică, Ingineria și Protecția Mediului în Industrie și că încă este student. „Facultatea trebuie s-o faci 10, 15 ani”, a glumit el. Nici cu condusul mașinii nu are prea multe în comun, invitatul povestind că nu are permis auto. Artistul a dezvăluit și care este tatuajul preferat: semnătura tatălui său, pe antebraț. Alex a declarat că părinții nu l-au bătut niciodată: „Părinții m-au iubit foarte mult. Nu m-au ‘aprostrofat’ fizic”. Invitatul și-a amintit și cum a început cariera muzicală, cântând la concursul ‘Vedete cu ghiozdan’.

Împreună cu Andrei, Alex și Rashid au făcut karaoke live pe Macho Man (Genius) și pe Vino la mine (N&D), iar apoi cei doi invitați au cântat piesa ‘Alerg’. Artiștii au cântat în premieră și o strofă din noua piesă a lui Rashid intitulată ‘Lefter Popescu’.

Velea le-a arătat realizatorilor Kiss FM și cum se întrețin celebrele sale pătrățele de pe abdomen, făcând 50 de flotări în 30 de secunde. Artistul a dezvăluit și ce mănâncă de obicei: carne de pui sau vită la grătar și orez.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here