Anastasia a lansat un lyric video pentru melodia „Te iert“

Pentru momentele din viaţa ta în care ai fost cu lacrimi pe obraz, pentru speranţele deşarte, pentru promisiunile mincinoase, pentru ezitări, tăceri şi răzbunări, Anastasia a lansat o piesă melancolică, dar în acelaşi timp plină de forţă – „Te iert”.

Anastasia Te Iert

Single-ul „Te iert” este cea de-a doua piesă lansată şi compusă de către însăşi Anastasia, după „E nebunie” îşi aduce o schimbare de stil muzical, de la ritmurile reggae la cele pop, dar păstrează sinceritatea nonşalantă a artistei.

„Am ales împreună cu Vanotek ca după primul single „E nebunie” să lansăm o piesă cu un mesaj sensibil, cu inima deschisă, un mesaj pozitiv care este şi o poveste reală, trăită de foarte mulţi oameni, inclusiv de mine. ‘Te iert’ este al doilea single şi totodată a 2-a compoziţie proprie, versurile şi linia melodică îmi aparţin, iar piesa este produsă de către bunul meu prieten şi producător Vanotek (Smash Production)”, declară Anastasia.

Pentru lyric-video-ul „Te iert”, realizat de către echipa Creathieves, Anastasia abordează acelaşi look cu influenţe pin-up, iar versurile motivaţionale sunt ilustrate şi prin atitudinea artistei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here