Victor Slav şi Lili Sandu, coprezentatori la „Dansează printre stele“

Cel mai longeviv format de dans din lume, show-ul care a doborât recorduri de audiență și s-a bucurat de un succes nemaipomenit în toate țările în care a fost realizat, „Dansează printre stele”, debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30.

victor slav lili sandu danseaza printre stele

Cei care îi vor întâmpina pe telespectatori în fiecare duminică sunt prezentatorul Horia Brenciu, căruia i se alătură coprezentatorii Lili Sandu și Victor Slav. Cei doi au mărturisit că sunt foarte entuziasmați de faptul că fac parte din această producție.

“Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este și unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show și mă consider absolut privilegiată să am șansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall”, a declarat Lili Sandu.

“Mi-am dorit foarte mult să fac divertisment, este o provocare și pentru mine și mă bucur că sunt implicat în acest proiect atât de mare”, a declarat Victor Slav.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here