Sute de persoane au participat la preselecţiile „Românii au talent“ din Bucureşti

Duminică, 3 noiembrie, caravana „Românii au talent“ a convocat adunarea generală a talentelor la Bucureşti. După românii din întreaga ţară şi de peste Prut, a venit rândul bucureştenilor să demonstreze cât sunt de talentaţi la preselecţiile din cel de-al patrulea sezon al show-ului.

romanii au talent juriu

Dis-de-dimineaţă, sute de concurenţi de toate vârstele, de la copii de grădiniţă până la seniori de peste şaptezeci de ani, s-au strâns la Hotel Ramada Parc din Capitală, hotărâţi să-şi încerce norocul în competiţia talentelor. Unii s-au deghizat în diverse personaje, alţii au venit pictaţi pe corp sau costumaţi cât mai fistichiu, totul pentru a convinge că au stofă de enetertaineri. Grupuri vocale, balerine, dansatori de step, jongleuri, acrobaţi şi magicieni au venit să arate că pot face show la „Românii au talent“.

Cele mai bune reprezentaţii vor fi selectate să urce pe scenă în show-urile „Românii au talent“ de pe 16 şi 17 noiembrie, de la orele 12.00 şi 19.00, care vor avea loc la Palatul Copiilor din Bucureşti.

Juriul alcătuit din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu va decide care sunt talentaţii care merită să meargă mai departe în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar şi pentru cel de originalitate, de 10.000 de euro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here