Sylvia, despre gelozie: „M-am mai uitat în telefoane și de fiecare dată am sfârșit prost“

Sâmbătă, 6 februarie, la „Star Chef”, emisiune difuzată de Antena Stars de la ora 12:00, Sylvia dezvăluie rețeta prin care s-a lecuit de gelozie.

Sylvia Star Chef„Orice femeie are un dram de gelozie, dar cred că asta depinde foarte mult și de bărbatul cu care ești. De când m-am maturizat, am înțeles că fiecare are nevoie de libertatea personală și că nu rezolv absolut nimic dacă mă apuc să controlez telefoane. La un moment dat, m-am mai uitat în telefoane și de câte ori am făcut asta am sfârșit prost”, recunoaște Sylvia, care acum se bucură însă de o perioadă foarte frumoasă în viața personală.

Este atât de atașată de iubitul ei, încât mărturisește că și-ar dori ca el să fie tatăl copiilor ei. „I-am și spus de ceva ani că, indiferent de ce va fi între noi în viața asta, îmi doresc nespus să facem un copil împreună”, declară invitata lui Nicolai Tand și a Mariei Simion.

Tot sâmbătă, la „Star Chef”, Sylvia va povesti cum s-a legat povestea de iubire pe care o trăiește în prezent, cât de mult a afectat-o divorțul, dar și cum o problemă medicală a determinat-o să renunțe să mai consume carne.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here