EXCLUSIV Kamelia: „La un moment dat voi lansa o piesă în limba portugheză“

Kamelia a devenit, în ultimii ani, o artistă de succes în industria muzicală din România. Piesele ei au depăşit milioane de vizualizări pe YouTube şi au reuşit să intre în topurile de la radio, mare parte din succesul ei datorându-se şi fratelui ei, George Hora, care îi este producător.

kamelia interviu exclusiv traiestemuzica

În luna decembrie a anului trecut, cântăreaţa a lansat melodia „Amor“, primul ei single în spaniolă. Piesa a ajuns rapid la radio, iar pe internet a fost ascultată de peste 6 milioane de ori.

Acum, la început de an, Kamelia ne-a acordat un interviu în cadrul căruia ne-a vorbit despre cariera ei.

trăieştemuzica.ro: Ai lansat melodii în limba română, care au cucerit topurile, dar ai cântat şi în engleză. La sfârşitul lui 2015 ai prezentat şi prima ta piesă în limba spaniolă. De ce ai făcut această schimbare?

Kamelia: Îmi place foarte mult limba spaniolă, m-a atras încă din copilărie. Îmi doresc de mult timp să cânt în spaniolă, e o limbă plină de pasiune, iar acum s-a concretizat dorinţa mea, prin „Amor“.

Am vazut că „Amor“ e pe primele locuri la căutările Shazam. În ce ţări se mai aude piesa?

Piesa este ascultată în ţări precum Bulgaria, Grecia, Turcia şi Israel. Mă bucură foarte tare că muzica românească depăşeşte frontierele şi ajunge să fie auzită de oameni din culturi atât de diferite. Nu degeaba se zice că muzica este un limbaj universal.

În ce limbă îţi place cel mai mult să cânţi şi în ce limbă nu ai cântat până acum, dar ţi-ai dori să o faci?

În limba română mi s-a spus că se simte cel mai bine „dulceaţa“ din vocea mea. Cert este că mie-mi place să cânt în orice limbă. Dar limba portugheză mă atrage foarte mult şi sunt sigură că, la un moment dat, tot voi avea o piesă aşa.

Care este melodia ta de suflet şi cu cine te-ai înţeles cel mai bine în studio sau pe scenă?

Melodia mea de suflet este „Prima oară“. În studio şi pe scenă m-am înţeles şi mă înţeleg în continuare foarte bine cu fratele meu, George Hora, care este şi producătorul meu şi cel mai bun prieten. Chimia dintre noi este unică.

kamelia george hora frati

Ai cântat alături de Puya, Bitză, Vescan şi lista poate continua. Cu ce artişti ai vrea să mai colaborezi?

Sunt foarte mulţi artişti talentaţi în România cu care mi-ar face plăcere să colaborez, dar nu vreau să dau nume, stric surpriza, cine ştie când lansez un featuring neaşteptat.

În ce măsură crezi că succesul tău şi al fratelui tău i se datorează şi lui Puya?

Într-o oarecare măsură se poate spune asta, publicul a auzit de noi în urma acestei colaborări, dar cred că, în aceeaşi măsură, şi succesul lui Puya i se datorează atât producţiilor şi viziunii lui George, cât şi pieselor compuse de noi, care au adus hip-hop-ul din nou la radio şi pe TV. A fost un win-win. Au rezultat super hituri pe care lumea le fredonează şi acum.

În afară de piesa ta, ce asculţi în prezent pe repeat şi ai vrea să faci un cover după melodia respectivă?

Îmi plac foarte multe piese în acest moment: Drake – Hotline Bling, Charlie Puth feat. Meghan Trainor – Marvin Gaye, The Avener & Kadebostany – Castle in the snow. După toate aş vrea să fac un cover.

Ce planuri ai pentru acest an, din punct de vedere professional?

Am multe planuri pentru 2016 şi tot ce trebuie să fac este să muncesc şi mai mult. Sunt sigură că la sfârşit de an voi fi mândră de ce am realizat. În anul 2016 voi răspândi amor în lume!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here