Tape Five, noua confirmare pentru Ziua Minunilor

La WonderDay stilurile retro şi electro swing vor prinde noi dimensiuni: renumitul proiect artistic internaţional TAPE FIVE se alătură lui Asaf Avidan şi Noorei Noor pe afişul acestei ediţii! Organizat de Amphitrion, WonderDay, primul eveniment concept din România şi una dintre cele mai aşteptate premiere ale acestei veri, se va desfăşura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogoşoaia.

Tape Five

TAPE FIVE este unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internaţionale de swing şi electro-swing ce combină o paletă largă de valenţe ale celor două genuri cărora le adaugă puternice influenţe de bossanova, latino şi nu jazz, într-o interpretare retro alertă şi distinctă. Format în 2006 în Germania de către producătorul, compozitorul şi instrumentistul Martin Strathausen, proiectul este unul colectiv ce reuneşte artişti din toate colţurile lumii.

Cu un album de debut ce a înregistrat vânzări record în Europa, Statele Unite şi Asia şi patru materiale discografice la activ, TAPE FIVE a fost menţionat în peste 750 de compilaţii, în timp ce numeroase piese ale trupei au fost folosite în clipuri publicitare din toată lumea, în special în Japonia unde proiectul se bucură de un succes impresionant.

Chic, precum un film alb-negru clasic şi color, ca un block buster autentic, stilul TAPE FIVE se poate defini ca un dans electro-swing în mijlocul unei conversaţii de Oscar pe ritmuri de clarinet, trompetă şi saxofon inspirate de strălucirea anilor ’20. Muzicienii TAPE FIVE sunt originari din Anglia, California, Siberia, Italia, Franţa, Brazilia, Africa de Sud şi … România, o parte din componenţii trupei remarcându-se de-a lungul carierei şi prin colaborări cu artişti consacraţi precum Barry White, Lionel Ritchie, Brecker Brothers, Django Reinhardt jr., Marty Pellow, Nils Landgren, The Flying Pickets, US3, Karl Frierson şi mulţi alţii.

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, la următoarele categorii de preţ:

Regular:  139 lei în perioada 7 mai a€“ 7 iunie şi 149 lei în perioada 8 iunie a€“ 28 iunie;
On Show Day: 160 lei în ziua evenimentului şi la intrare, în limita biletelor disponibile.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here