John Soul a lansat videoclipul melodiei „Ella Baila“

Vara asta muzica cu aromă latino vine din… Suedia! John Soul, artistul cu triplă origine – libaneză, italiană şi poloneză – a lansat un nou single, “Ella Baila”. Aşa cum sugerează titlul, melodia are o aromă latino care se resimte puternic în ritmurile dance pop electrizante şi în refrenul frenetic.

John Soul“Ella Baila” este scrisă de artist alături de compozitorul şi producătorul Niklas Pettersson, cel ce se află şi în spatele mega succesului “Chemistry” semnat Velvet, ce a atins prima poziţie şi în topurile radio din România.

John a crescut pe muzica celebrilor Michael Jackson, Prince sau Donell Usher, luând în paralel lecţii de dans. În anul 2009, a lansat primul său material de studio sub numele de Jizzo, disc ce s-a bucurat de reacţii pozitive din partea criticii muzicale.

După o serie de probleme în viaţa privată, solistul a revenit în industrie cu titulatura de John Soul, compunând în prezent piese în limba engleză, suedeză şi spaniolă şi fiind influenţat în muzica sa de legendele muzicale ale copilăriei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here