Antonia neagă că l-a înșelat pe Vincenzo: „Aş fi fraieră să-mi las familia pentru alt bărbat“

Antonia a vorbit, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii lui Teo de la Kanal D, despre relația pe care a avut-o cu Vincenzo, acuzând din nou familia Castellano că o ține cu forța în Italia pe fetița ei, Maya.

antonia dezvaluiri relatie vincenzo inselat

„În momentul de faţă mă simt ameninţată. Ştiu că este un cuvânt dramatic, dar îmi este frică pentru că oamenii spun în permanenţă că familia Castellano este una puternică. Mai ales pentru că au îndrăznit să ia această decizie singuri, aceea de a o ţine ei pe fiica mea. Am apelat la lege pentru că singură nu am putut să o fac. Am o teamă din mai multe puncte de vedere“, a spus Antonia.

În cadrul emisiunii „Teo Show“, Antonia a mai precizat că nu l-a înșelat pe Vincenzo și că problemele între ea și soțul ei au apărut imediat după ce a venit pe lume Maya. „Toată lumea spune că Antonia l-a lăsat pe Vincenzo pentru un alt bărbat, iar asta nu e adevărat. Aş fi fraieră să îmi las familia pentru un alt bărbat. Problemele între mine şi Vincenzo au apărut după venirea pe lume a copilului. El avea anumite păreri vizazi de creşterea unui copil, eu le aveam pe ale mele şi am simţit că stăm mereu în certuri. Nu am vrut să am stilul acesta de viaţă, plin de tensiune, şi am luat decizia de a ne despărţi. Amândoi am suferit în treaba asta, cum se întâmplă în fiecare relaţie. Vincenzo este un om sensibil, nu ştiu cum s-a ajuns aici“, a încheiat cântăreața.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here