Taylor Swift a răspuns zvonurilor privind eventuala sa logodnă

Artista americană Taylor Swift a încercat să dezmintă pe rețelele de socializare zvonurile potrivit cărora s-ar fi logodit și s-ar afla în căutarea unei proprietăți unde să locuiască după ce se va căsători, relatează Agerpres.

taylor swift casa casatorie

Cântăreaţa nu a negat însă că ea și iubitul său, Calvin Harris, ar fi în căutarea unei case pentru că ar urma să se căsătorească, ci a oferit informații despre susținerea unui concert într-un oraș american, în cadrul turneului său dedicat albumului „1989“.

„Ce scrie presa că fac: îmi cumpăr o nouă proprietate în Beverly Hills și mă căsătoresc într-un castel englezesc“, a postat Taylor Swift pe contul său de Twitter. Artista însă nu a negat aceste zvonuri, ci doar a postat: „Ce fac eu acum este să susțin un spectacol în St. Louis“.

Potrivit mai multor relatări ale presei de peste ocean, Taylor Swift, 25 de ani, ar fi alocat 25 de milioane de dolari pentru o proprietate în Beverly Hills, în timp ce alte relatări media au anunțat că se pregătește să se căsătorească cu iubitul său Calvin Harris.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here