EXCLUSIV Antonia, despre Alex Velea: „Este un tătic extraordinar, mă ajută mult“

Antonia şi Alex Velea formează, de mai bine de doi ani de zile, un cuplu, iar la sfârşitul anului 2014 au devenit părinţi, Antonia născând înainte de termen un băieţel, Dominic.

antonia interviu exclusiv alex velea dominic

De atunci şi până acum, Antonia a lansat doar o melodie, „Chica loca“, al cărei videoclip a fost prezentat în luna ianuarie a acestui an. Deşi nu a mai venit cu nicio piesă nouă de mai bine de şase luni de zile, Antonia spune că a petrecut mult timp în studio şi că se pregăteşte de o nouă lansare.

Artista a acceptat să ne acorde un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei, dar şi despre viaţa intimă, afirmând că Alex Velea este foarte implicat în creşterea copilului lor.

TrăieşteMuzica.Ro: Ai fost parte activă a campaniei „Mi-e vară“, a celor de la Lipton. Cum te simţi când apari în reclame?

Antonia: Mă bucur că fac parte din echipa Lipton şi că am fost implicată în campania „Mi-e vară“, a fost o experienţă frumoasă. Sunt încântată atunci când apar în reclame, pentru că de fiecare dată am fost imaginea unor produse în care cred şi pe care le folosesc.

Cum te-ai simţit alături de Iulian Moga şi de Gabriel Hennessey?

Foarte bine, relaxată, ca între prieteni. Cu Iulian şi Gabi lucrez deja de ceva vreme, îmi sunt dragi, sunt nişte profesionişti alături de care am făcut proiecte de calitate.

Ai renunţa la muzică pentru o carieră în televiziune sau în lumea cinematografică?

Nu cred că aş putea vreodată să renunţ la muzică, dar deja tot mai mulţi artişti îmbină filmul sau televiziunea cu muzica.

În această vară, echipa de la Global Records a prezentat o variantă live a piesei „Nu sunt“, interpretată de Nicoleta Nucă alături de tine şi de Inna. Cum te înţelegi cu cele două?

Cu Inna mă ştiu de mai mulţi ani, cu Nicoleta de puţină vreme. Sunt amândouă artiste talentate şi mi-a plăcut să filmăm împreuna „Nu sunt“. A ieşit un video pe placul publicului din România.

Nu ai mai lansat nicio melodie de mai bine de şase luni de zile. Venirea pe lume a micuţului Dominic ţi-a dat cumva peste cap planurile profesionale?

Faptul că nu am lansat nicio piesă recent nu înseamnă că nu lucrez. Filmez, fac şedinte foto, întâlniri cu echipa de management, casa de discuri, lucrez la melodii noi în studio, pregătesc un videoclip.

Cine are mai multă grijă de Dominic, tu sau Alex Velea?

Avem grijă amândoi de Dominic. Alex este un tătic extraordinar, mă ajută mult şi sunt fericită că este atât de implicat.

Când vom putea auzi la radio o nouă melodie interpretată de tine?

Foarte curând, petrec mult timp în studio, lucrez la piese noi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here