Taylor Swift, cea mai premiată artistă la MTV Video Music Awards

Taylor Swift a reușit să obțină trei premii la cea de-a 32-a ediție a galei MTV Video Music Awards (VMA), care premiază cele mai bune videoclipuri ale anului, desfășurată duminică seară la Microsoft Theatre din Los Angeles, având-o ca gazdă pe cântăreața și actrița Miley Cyrus.

taylor-swift-2015-mtv-vma-moonman

Taylor Swift a câştigat premiul aferent categoriei “videoclipul anului” – cel mai important trofeu al galei -, pentru clipul piesei “Bad Blood”, în care apar numeroase vedete şi care ar fi generat o dispută cu cântăreaţa Katy Perry. Katy Perry nu a participat la gala din acest an.

“Ştiu că au fost multe discuţii despre ce vrea să spună acest videoclip, dar eu sunt pur şi simplu fericită că în anul 2015 trăim într-o lume în care băieţii pot să se joace de-a prinţesele şi fetele de-a soldaţii”, a spus Taylor Swift.

Taylor Swift a primit cele mai multe trofee Moonman, impunându-se la categoriile “cel mai bun videoclip al anului” (“Bad Blood”), “cel mai bun videoclip al unei cântăreţe”, “cel mai bun videoclip pop” (“Blank Space”).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here