luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRISylvia a cucerit Ibiza cu noua ei piesă, „Mandella“

Sylvia a cucerit Ibiza cu noua ei piesă, „Mandella“

Sylvia și DJ Rynno revin în forță cu un nou hit. Cei doi artiști au înregistrat o nouă piesă, „Mandella”, care, deși nu are încă un videoclip, se bucură de un succes neașteptat de mare inclusiv peste hotare.

DJ Rynno Sylvia mandella

„Mandella” se aude, spre exemplu, în marile cluburi din Ibiza și din Gran Canaria și pe ritmurile ei au dansat până acum nu doar mii de turiști din întreaga lume, ci și vedete internaționale. Printre acestea și Naomi Campbell.

„Este o piesă care îmi place foarte mult și sunt bucuroasă că m-am pus amprenta asupra ei. Vă transmit prin această piesă toate gândurile mele frumoase! Este sexy, are ritm și un vibe puternic. DJ Rynno a demonstrat încă o dată cât de talentat este în tot ceea ce face”, a spus Sylvia.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.