„Te cunosc de undeva“: George (Jorge) îi șochează pe Aradits și Temișan

George (Jorge) șochează sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare cum nu s-a mai văzut. Machiat, cu o perucă roșie și barbă albă, pe tocuri de 13 cm și cu o pereche de pantaloni extrem de scurți care îi lasă la vedere picioarele superbe, George va urca pe scena show-ului transformat în Azis, unul dintre cei mai de succes cântăreți din Bulgaria, un artist cu o sexualitate și imagine controversate.

jorge aziz copyright Gabriela Arsenie-Antena1_050216_TCDU9 Ed3_0174

Apariția lui George va lăsa pe toată lumea cu gura căscată, cei mai șocați dintre toți arătându-se jurații Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

„Este pentru prima oară când, la ‘Te cunosc de undeva’, se face un travesti la travesti. Bunicii din partea mamei sunt din Bulgaria, Aziz e din Bulgaria. Bunicii din partea tatălui sunt din Grecia. Deci eu sunt un machidon greco-bulgar. Cum partea artistică am moștenit-o de la tata și cum am fost mai apropiat de familia tatălui meu, acum am ocazia să aduc un tribut strămoșilor mei din Bulgaria“, spune George, amuzat.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here