Băieţii de la Two au lansat videoclipul piesei „Once in a lifetime“

Cei doi băieţi de la Two, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia, lansează piesa „Once in a lifetime“. Cu perspectivă, versuri şi un videoclip fresh, noua piesă se vrea a fi beat-ul verii, chiar dacă este lansată la sfârşitul lunii februarie.

two videoclip once in a lifetime

Piesa beneficiază şi de un videoclip filmat în străinătate, cu cadre atât din interiorul studioului unde Sorin Brotnei şi Mihai Gruia au lucrat la piesă, cât şi din exterior, în locuri însorite.

„Melodia este despre lucrurile pozitive si lucrurile pe care oricare dintre noi ar trebui să le facem măcar o dată în viaţă, sau pe care ni le-am propus să le facem cel puţin măcar o dată în viaţă! Şi aici este vorba despre orice, indiferent că este vorba despre iubire sau despre lucruri mărunte. ‘Once in a lifetime’ a pornit de la un prieten bun de al nostru D. de Laat, un DJ renumit din Olanda, care, într-o zi, ne-a sunat şi ne-a trimis un beat de la care am pornit. Împreună cu Dorian Oswin am preluat ideea şi am compus piesa în studioul nostru, Mango Music“, au spus cei de la Two.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here