„Te cunosc de undeva“: Maria Buză și Pepe îi imită pe Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Maria Buză și Pepe se transformă în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, și vor interpreta cântecul “Azi e mare sărbătoare” acompaniați de taraful Silvian Voicu.

TCDU

Rolul l-a pus la încercare pe Pepe, care nu s-a putut abține și a izbucnit în râs de câteva ori, pe parcursul momentului, fapt ce a dus la reluarea piesei de trei ori. “Normal că mi-a venit să râd… E greu să mimezi o boală, o durere interioară, căci fața mea arăta de parcă sufeream de ceva, și să-i vezi pe cei din public cum se țin de nas să nu îi umfle râsul sau pe jurați cum mustăcesc abținându-se cu greu să nu izbucnească în hohote”, povestește Pepe, amuzat.

Dacă Pepe a cunoscut-o personal doar pe Maria Ciobanu, Maria Buză mărturisește că a avut bucuria să-i întâlnească pe amândoi artiștii pe care-i vor imita la “Te cunosc de undeva!”. “Știu însă că Dolănescu era obișnuit să dea petreceri mari la el acasă, unde era invitată toată lumea. Cu mese mari, cu purceluși de lapte și curcani. Și, în permanență, cu lăutari. Toți artiștii mari îi treceau pragul. Era cunoscut ca fiind gazda perfectă”, povestește Pepe. “Și, de fiecare dată la petreceri, prima piesă pe care o cânta era o romanță, “Ionică, Ionică””, adaugă Maria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here