Tudor de la Fly Project va fi naşul starului hollywoodian Edi Gathegi

Tudor şi Dan de la Fly Project au lansat recent piesa „Butterfly“, o super colaborare cu Andra, melodie ce are şi un videoclip care a fost vizionat de peste 300.000 de persoane simultan, în primele momente după lansare.

tudor-ionescu-nas-edi-gathegi

Surpriza colaborării băieţilor de la Fly Project cu Andra a încântat fanii de ambele părţi, care au lăsat zeci de mii de comentarii pe reţelele sociale.

Cel mai spectaculos şi interesant ingredient al celui mai nou clip al băieţilor de la Fly Project este starul hollywoodian Edi Gathegi, super cunoscut în România ca unul dintre vampirii din „Twilight“ şi personajul principal negativ din „BlackList“, precum şi din multe alte seriale de top.

Edi IonescuActorul este foarte bun prieten cu băieţii de la Fly Project, iar iubita acestuia, Adriana Marinescu, cu care acesta apare şi în videoclip, este fosta dansatoare a băieţilor. Cei doi au planuri de nuntă în curând, aşa că deja i-au propus lui Tudor să le fie naş.

“Am fost în America anul trecut şi am petrecut foarte mult timp împreună, ne-am înţeles extrem de bine, nu ne-am plictisit deloc şi, la scurt timp de la vizita noastră, am primit şi întrebarea din partea lor. Am zis clar da, pentru că ne plac împreună şi ne sunt prieteni buni”, a povestit Tudor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here