Alexander şi Mayo au lansat melodia „Urme de parfum“

Toamna ne surprinde cu „Urme de parfum“, primul single semnat Alexander şi Mayo. Piesa face parte dintr-un super EP ce urmează a fi lansat.

alexander-mayo-urme-de-parfum

„Mergând pe ‘Urme de parfum’ am dat startul unei noi etape în ceea ce privește cariera noastră, a unei alte abordări, mai complexă. Două voci fresh într-un singur proiect! Fără nume de trupă, segmentul de public pe care îl țintim este cel de vârsta noastră, cel puțin deocamdată. Mai mult decât atât, lansăm și 2AM Production, studioul unde se nasc și cele mai fresh piese. Single-ul ‘Urme de parfum’ este prima piesă de pe EP-ul pe care îl vom lansa vara viitoare“, a spus Alexander.

„’Urme de parfum’ s-au împrăștiat în 5 minute, într-o seară la studio, unde atmosfera foarte cosy și pozitivă a venit cu tot cu versurile refrenului. A fost destul de ușor să îi dăm o formă și un titlu care are în spate o metaforă: ‘urme de parfum’. Suntem construiți să lăsăm urme oriunde am merge în viață, iar când vorbim despre o relație care nu mai merge, „urmele de parfum” rămân singura amintire“, a adăugat Mayo.

„Urme de parfum“ au fost prima dată găsite în studioul 2AM, pe muzica semnată Alexander şi Mayo și pe versurile scrise de Alexandru Anghel (Heat), împreună cu Alexander şi Mayo. Producția poartă amprenta lui Vlad George Andrinoiu (Kroze), mixată și masterizată de Viorel Andrinoiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here