„Te cunosc de undeva“ revine pe 13 februarie, de la ora 20.00

Anca Țurcașiu, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, George, Rareș Dragomir, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu intră sâmbătă, 13 februarie, de la ora 20.00, în spectaculosul joc al transformărilor totale de la “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, la Antena 1.

Te cunosc de undevaConcurenții celui de-al nouălea sezon și-au luat, așadar, în primire perucile, pantofii cu toc, genele și unghiile false pentru primele roluri pregătite special pentru ei de ruleta personajelor și sunt gata să urce pe scenă, în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, care le vor acorda punctele pentru canto, coregrafie, actorie, dar și pentru întregul show.

Florin Ristei, câștigătorul sezonului anterior, și trupa sa, FreeStay, vor susține în fiecare ediție un moment artistic prin care vor omagia câte un mare artist roman, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia.

În prima ediție a celui de-al nouălea sezon, ruleta a pregătit pentru Anca Țurcașiu un personaj sexy și provocator, Madonna. George își va încălța pantofii cu tocuri de 12 centimetri, ca să o imite, cum doar el știe, pe Rihanna, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care în acest sezon vor cânta în duet, se vor transforma în cele două surori de la Azucar Moreno.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here