Nicole Cherry interpretează coloana sonoră din serialul animat „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir“, difuzat de Disney Channel

Cântăreaţă Nicole Cherry interpretează piesa de pe coloana sonoră a noului serial „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir“, care va avea premiera la Disney Channel România. Videoclipul piesei este difuzat începând cu 10 februarie la Disney Channel şi va putea fi vizionat şi pe canalul de Youtube Disney Romania.

Nicole Cherry

Noul serial animat, Miraculos: Buburuza şi Motan Noir debutează pe 22 februarie, la 17:10, la Disney Channel, noi episoade urmând să fie difuzate în fiecare zi a săptămânii la aceeași oră.

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir prezintă povestea lui Marinette şi a lui Adrien, doi puşti aflați în primii ani de liceu, a căror misiune este de a salva Parisul de akumas, creaturi diabolice care transformă oamenii obişnuiţi în personaje malefice!

Cu ajutorul creaturilor lor magice, kwami, cei doi adolescenți se transformă în Buburuza şi Motanul Noir, doi super eroi care luptă împotriva răului şi care au parte de aventuri senzaționale pe străzile şi acoperișurile din Paris. Nici unul dintre cei doi nu ştie adevărata identitate secretă a celuilalt. Marinette nu ştie că aliatul său, Motan Noir este de fapt Adrien, un baiat pe care îl iubeşte în secret. Pe de altă parte, Adrien o tratează pe Marinette ca pe o amică.

“Imi place foarte mult de Marinette, am simțit că avem multe în comun de când i-am aflat povestea. Este foarte timida în viața de zi cu zi și în special când este față în față cu Noir. Dar când se transformă în Buburuza, devine foarte puternică și încrezătoare, la fel ca mine când sunt pe scenă, în timpul concertelor” a afirmat Nicole.

„Miraculos: Buburuza şi Motan Noir“ este un serial japonez-francez-coreean produs şi animat de Zagtoon and Method Animation, în colaborare cu Teio Animation, SAMG Animation şi SK Broadband.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here