Teo şi prietenii ei au făcut un show de zile mari la Sala Palatului

Sărbătorită de prieteni şi de colegi la împlinirea a 20 de ani de televiziune, Teo Trandafir a oferit un spectacol emoţionant, dar şi plin de umor, alături Zdob şi Zdub, Taxi şi Holograf. Surprizele s-au ţinut lanţ, atât pentru Teo, cât şi pentru cei prezenţi în sală ca să o sărbătorească.

Concert Teo  Trandafir Sala Palatului

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, i-a adus în dar un tort imens, cât să ajungă pentru toţi invitaţii la spectacol, iar glumele s-au ţinut lanţ, ca la un adevărat show de stand-up comedy.

Membrii tupei Zdob şi Zdub au venit special de la Moscova pentru a fi alături de Teo şi a încinge Sala Palatului în stilul lor inconfundabil. Nu a lipsit din „meniul” cu suprize nici întâlnirea emoţionantă cu Mircea Badea, cel alături de care Teo înveselea, cu mulţi ani în urmă, dimineţile românilor. Dan Bittman şi trupa „Holograf” au încheiat seara apoteotic, dar momentul cel mai încărcat de emoţie a fost acela în care Maia, fiica lui Teo, a urcat pe scenă să-i cânte mamei „La mulţi ani!”.

„A fost o seară copleşitoare, eu am improvizat tot timpul, nu ştiam ce mă aşteaptă, am avut alături oameni pe care îi iubesc enorm! Tremur şi acum. Iar Maia nu cântă pe scenă, mai ales în faţa unui public atât de numeros, dar acum a făcut-o pentru mine!Mulţumesc publicului, datorită lui am reuşit să fiu două decenii în televiziune. Mulţumesc posturilor de televiziune care m-au suportat şi mulţumesc Kanal D pentru că încă o face”, a spus Teo Trandafir.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here