Sore a fost prezentă la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Sore a fost prezentă la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, alături de echipa filmului “De ce eu?”, și a asistat la premiera mondială a peliculei din a cărei distribuție face parte.

Sore FESTIVAL„De ce eu?”, în regia lui Tudor Giurgiu, s-a aflat în selecția oficială a Festivalului la secțiunea Panorama. Filmul prezintă cazul controversat al morții unui tânăr procuror român, Cristian Panait, un caz extrem de mediatizat în România, în anul 2002. Sore joacă rolul Alinei, o studentă la Drept care se îndrăgostește de procurorul Panait.

„Pentru mine fost o onoare să mă aflu alături colegii mei la Berlin. Am trăit niște emoții extraordinare la premiera filmului și mă bucur enorm că am avut șansa să fac parte din acest proiect minunat. Vă invit pe 27 februarie la cinema, să vedem împreună premiera filmului în România”, a declarat artista.

Sore s-a aflat la Berlin alături de regizorul Tudor Giurgiu și actorii Emilian Oprea, Andreea Vasile, Liviu Pintileasa, Mihai Smarandache, Mihai Constantin și Alin Florea. În România, pelicula „De ce eu?” va avea premiera pe marile ecrane pe 27 februarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here