Ţinute purtate de Madonna, printre vedetele unei licitaţii organizate la Los Angeles

O colecţie de ţinute purtate de Madonna de-a lungul carierei sale în muzică şi film a ajutat la strângerea unei sume de 3,2 milioane de dolari în cadrul unei licitaţii cu obiecte ale unor celebrităţi, care a fost organizată vineri şi sâmbătă, la Julien’s Beverly Hills Gallery.

Maddona

Potrivit bbc.com, vedeta licitaţiei a fost o jachetă purtată de Madonna în filmul “Căutând-o pe Susan/ Desperately Seeking Susan”, care a fost vândută cu 252.000 de dolari. De asemenea, celebra rochie roz purtată de cântăreaţă în videoclipul piesei “Material Girl” a fost vândută la aceeaşi licitaţie pentru suma de 73.125 de dolari.

Rochia de mireasă pe care Madonna a purtat-o la nunta sa cu actorul Sean Penn, în 1985, a fost vândută pentru 81.250 de dolari, iar o altă rochie, purtată de artistă în timpul turneului muzical “Who’s that girl”, a fost adjudecată pentru 50.000 de dolari.

În cadrul licitaţiei au mai fost vândute obiecte care au aparţinut cântăreţilor Michael Jackson şi Cher şi membrilor trupei The Beatles. O pelerină roşie, care i-a aparţinut lui James Brown, a fost vândută pentru 41.600 de dolari, în timp ce o pereche de ochelari ai lui John Lennon a fost adjudecată în cadrul licitaţiei cu 25.000 de dolari. De asemenea, un inel purtat de Elvis Presley le-a adus organizatorilor licitaţiei o sumă de 57.600 de dolari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here