Toboşarul trupei Scorpions, arestat în Dubai

James Kottak, toboşarul trupei germane Scorpions, a fost condamnat la o lună de închisoare în Dubai pentru comportament ofensator, potrivit bbc.co.uk, care citează presa locală.

james_kottak_scorpions1

James Kottak, care este cetăţean american, a fost condamnat pentru insulte aduse religiei islamice, după ce a ridicat degetul mijlociu în public, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Muzicianul, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut că a consumat alcool, însă a negat celelalte acuzaţii ce i-au fost aduse. “Nu am înjurat islamul şi nici pe musulmani. Nu aş face niciodată aşa ceva, chiar dacă aş fi beat”, a spus artistul.

Incidentul s-a produs pe aeroportul din Dubai, pe 3 aprilie, atunci când trupa Scorpions se afla în drum spre Bahrain, unde urma să susţină un concert. Potrivit acuzaţiilor formulate în justiţie, rockerul a început să profereze injurii şi să vorbească despre “musulmanii care sunt needucaţi”, ridicând apoi în aer degetul mijlociu.

Martorii prezenţi la faţa locului spun că l-au auzit pe James Kottak spunând pe un ton ridicat că nu va călători în acelaşi avion cu un grup de pasageri din Pakistan şi Afganistan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here