Tom Jones, Sting, Stevie Wonder, Cesaria Evora și Marlene Dietrich, personaje la „Te cunosc de undeva“

În română, engleză, turcă și germană vor cânta talentații concurenți de la „Te cunosc de undeva“ sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

sting stevie wonder tcdu

Anca Țurcașiu va fi crudă, rece și blondă, precum diva Marlene Dietrich și va interpreta în limba germană piesa “Johnny”, în timp de Liviu Teodorescu va cânta pentru prima dată în limba turcă, precum Tarkan.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor deveni, pentru întâia oară în acest sezon, sensibili și foarte serioși, căci se vor transforma în Sting și Stevie Wonder, Geørge va fi rapperul canadian Drake, Feli Donose va cânta în travesti precum minunatul Tom Jones, iar Rareș Dragomir va urca pe scenă desculț, ca să o imite pe celebra artistă originară din Insulele Capului Verde, Cesaria Evora.

Theo Rose va interpreta “Cântă cucu’n Bucovina”, în varianta modernă a colegei sale de generație, Adda, Paula Chirilă încearcă un nou travesti, transformată de data aceasta în Uddi, pe când Nicoleta Nucă va deveni pentru o seară cântăreața americană Ariana Grande.

Maestrul Gică Petrescu va fi omagiat sâmbătă seara, la Antena 1, de Florin Ristei, Rareș Dragomir și FreeStay care au pregătit un moment special, în memoria marelui artist.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here