Momente neașteptate și o premieră, în noua ediţie „Românii au talent“

Vineri, 8 aprilie, de la ora 20.30, românii vor trăi momente extraordinare în cea de-a opta ediție a celui mai tare show de divertisment, „Românii au talent“!

juriu romanii au talent 8 aprilie 2016

Poveștile emoţionante, numerele de dans, muzica, beatbox-ul sau iluzionismul, împreună cu concurenții cu talente neașteptate și comentariile senzaționale ale celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, vor aduce vineri seara un spectacol desăvârșit. Smiley și Pavel Bartoș vor încinge atmosfera în culise, ca de fiecare dată, și vor descoperi cum arată, de fapt, salamul oltenesc.

Copiii vor avea o surpriză de proporții! Cea care-i dă viață celebrului personaj de desene animate doctorița Plușica va veni pe scena de la „Românii au talent“ cu un număr inedit, pe care îl va prezenta în premieră întregii țări.

Vineri vom vedea momente care îi vor lăsa pe toți fără cuvinte și vom afla ce l-a determinat pe Florin Călinescu să spună: ”Zombie, Dracula, vârcolaci… cam asta-mi sugerează!”. ”Momentul ăsta l-am luat așa… ca pe un fresh de mere, cu morcov, sfeclă roșie și ghimbir…”, va spune Andi Moisescu la finalul unui moment prezentat.

Tot pe 8 aprilie vom vedea ce momente i-au determinat pe jurați să afirme: ”Mie mi s-a părut că a fost la caterincă…”, ”Ținând cont că nu s-a furat mireasa, eu zic că a fost Revelionul… Revelion curat!” și ”Ai plâns sau ești răcit? Că nu înțeleg…”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here