Trooper va deschide concertul Scorpions de la Romexpo

Pe 14 Decembrie, Scorpions aduce în Capitală „Rock’n Roll Forever Tour 2013”! Pentru că era nevoie de un artist pe măsură, formaţia Trooper a fost desemnată să deschidă concertul celebrului grup german!

Trooper

Nu este prima dată când Trooper cântă în deschiderea Scrorpions. Aceştia au mai deschis concertul nemţilor şi în 2011, la Zone Arena! Trooper a mai cântat pe aceeaşi scenă cu trupe precum Iron Maiden, Manowar, Prodigy, Judas Priest, Whitesnake, WASP, Europe, Sepultura, Rasmus, Dog Eat Dog, Nazareth sau Royal Hunt.

Alin Dincă (voce), Aurelian Dincă (chitară, clape, voce), Rădulescu Ionuţ (bass, voce), Covalciuc Ionuţ (tobe, voce) şi Laurenţiu Popa (chitară, voce) formează din anul 1995 cea mai iubită formaţie de heavy metal de la noi din ţară. Băieţii de la Trooper au câştigat de-a lungul timpului numeroase premii printre care: premiul pentru Chitaristul Anului, Cel Mai Bun Disc Al Anului, locul II pentru Cel Mai Bun Solist Vocal, Cea Mai Bună Formaţie De Rock, Cel Mai Bun Album, Cea Mai Bună Lansare, Cel Mai Bun Concert Aniversar şi multe altele.

„Faptul că vom deschide pentru a doua oară un concert Scorpions este de neimaginat! Iar ideea că ei ne-au ales este o confirmare pentru noi. O confirmare a tot ceea ce am făcut în ultimii 18 ani. În 1990 am ascultat pentru prima oară Scorpions. De atunci au rămas aproape de noi… până în ziua de azi. Chiar sunt fără cuvinte. Bon Jovi declară anul trecut că singura formaţie pentru care ar accepta să deschidă este Scorpions. Dacă Bon Jovi a spus asta, eu am să tac şi am să fiu cel mai mândru om când voi urca pe scenă în data de 14 decembrie“, a spus Alin Dincă.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
– SUPER VIP: 400 lei – bilet cu loc la tribuna centrală
– VIP: 325 lei – bilet cu loc la tribuna laterală
– GOLDEN CIRCLE: 250 lei
– NORMAL CIRCLE: 150 lei

Citeste si despre:

Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie
Program complet Balkanik Festival 2023, 8-10 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here