Paraziţii, super recital la X Factor, în cadrul primei gale live

După o ediţie cu tenisiuni şi lacrimi, deopotrivă de tristeţe si bucurie, X Factor şi-a ales finaliştii. 15 concurenţi, câte cinci din fiecare categorie, intră în febra pregătirilor galelor live, probabil cea mai mare provocare de pană acum.

Parazitii

Îi vor avea alături pe cei trei juraţi-mentori, Delia, Cheloo şi Dan Bittman, dar si pe telespectatorii care începând de duminica aceasta vor deveni al patrulea membru al juriului. De pe 24 noiembrie, publicul va fi cel care va vota cine merită să rămână în cursa pentru premiul în valoare de 120.000 de euro şi cine nu.  Tot atunci, românii vor avea parte de un show total, făcut nu doar de concurenţii finalişti, ci şi de invitaţii speciali ai serii – trupa Paraziţii.

Drumul concurenţilor pentru titlul X Factor şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro se scurtează, dar devine mai abrupt. De duminica aceasta, provocările trec la un alt nivel, iar cei 15 finalişti vor trebui să convinga nu doar juriul, ci şi publicul că locul lor este pe scenă. Alegerea celor 15 nu a fost deloc usoara. Toţi cei care au ajuns până în această etapă sunt foarte bine pregătiţi, aşa că decizia juraţilor-mentori nu va fi deloc una uşoară. Emoţii, tensiuni, răbufniri, dar şi strigăte de bucurie sunt coordonatele primei gale live X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Seria invitaţilor speciali debutează duminica aceasta cu un super recital Paraziţii.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here