„Vocea României“: Horia Brenciu, cadou inedit pentru Moga și Randi. Iată ce le-a oferit!

Sâmbătă, 23 noiembrie, de la 20:30, la Pro TV, ultima serie de voci se confruntă în duet pe scenă la „Vocea României“, iar apoi concurenții se întrec în etapa “cântecului decisiv”, totul pentru a prinde un loc în show-urile live.

horia brenciu cadou body moga randi

Loredana, Moga, Smiley și Brenciu vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor în “combinații letale”, vorba lui Horia Brenciu. Voci puternice se vor lupta de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite se vor mula pe piese alese “pe sprânceană” de antrenori, iar rezultatul va fi un spectacol pe cinste, din care nu vor lipsi controversele de tot felul.

Mai mult ca oricând, antrenorii se vor contrazice pe probleme legate de tehnică și teorie muzicală. Nici împărțirea pieselor din confruntări nu va fi pe placul tuturor, iar replicile ascuțite vor fi la ordinea zilei în show-ul de sâmbătă.

Antrenorii vor fi din nou cu urechile ciulite și la concurenții din celelalte echipe, gata să “fure” voci cu potențial. Până acum, Smiley are la activ doi concurenți “furați”, pe Adrian Nour și pe Bogdan Olaru, Brenciu se poate lăuda cu cea mai recentă “achiziție” a sa, Andrei Hanghiuc, Loredana Groza l-a adus în echipa ei pe Răzvan Pașca, iar Moga i-a adăugat la lista de elevi pe Elena Șălaru și pe Gabriel Kisczuk.

După confruntări se dă startul “cântecului decisiv”, etapa în care fiecare antrenor va alege doi concurenți din echipa sa, iar aceștia vor interpreta din nou piesa de la audițiile pe nevăzute. Doar una dintre cele două voci va merge mai departe în lupta pentru marele titlu.

Dacă “împunsăturile” dintre Moga și Brenciu sunt de-a dreptul inevitabile, în această săptămână Loredana va fi cea care îl va contrazice pe Horia minute în șir, însă antrenorul promite să nu se lase copleșit de “blondețea” colegei sale. Prins la înghesuială de colegii săi la repetiții, Smiley le va cere sfatul în legătură cu unul dintre dueturile pe care le-a pregătit.

Exorcizări, “apă sfințită” și multă ciocolată – de toate se va folosi Horia în show-ul de sâmbătă pentru a face față tensiunii ultimelor confruntări. Tot sâmbătă, Brenciu le va face “mai tinerilor săi colegi” Moga și Randi un cadou în semn de pace: câte un body de bebeluși pentru fiecare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here