Trupa Bere Gratis, super-cadou pentru o fană, de Ziua Femeii

Artiștii de la Bere Gratist au fost marți, 3 martie, invitați speciali în studioul Magic Start, alături de Liana Stanciu și Raul Brebu, înaintea concertului pe care îl vor susține la Cinema Patria din București, pe 8 martie.

Bere GratisInvitații au povestit că pregătesc un show cu totul special de Ziua Femeii și au oferit invitații participantelor la rubrica Bătălia Hiturilor. De asemenea, artiștii au dezvăluit încă o surpriză, de care se va bucura tot o ascultătoare Magic FM.

Bere Gratis îi va pregăti unei ascultătoare Magic FM o zi de vedetă! „Vrem să o facem regină pe una din ascultătoarele voastre și ale noastre. O vom duce la un spa, unde va petrece patru ore. Apoi o vom duce într-un loc unde o vom îmbrăca pentru concert, apoi o vom scoate la cină împreună cu perechea ei” a spus Miță. Bineînțeles, fericita câștigătoare va fi invitată la concertul de la Cinema Patria, unde va ajunge într-o luxoasă limuzină. Concursul se desfășoară pe facebook.com/radiomagicfm.

Pentru că am intrat în luna în care sărbătorim femeile, membrii Bere Gratis au fost întrebați și care sunt cele mai importante persoane feminine din viețile lor. „Eu am două: soția și fetița” a mărturisit Mihai.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here