Trupa Kings of Leon va lansa un nou album

Trupa americană Kings of Leon va lansa un nou album, al şaptelea disc al formaţiei, potrivit informaţiilor publicate pe platforma online Twitter de Nathan Followill, toboşarului grupului.

Kings of LeonNathan Followill a declarat că al şaptelea album al grupului Kings of Leon “vine în curând”, iar comentariul a fost făcut pe platforma online Twitter, toboşarul grupului exprimându-şi regretul faţă de sfârşitul turneului “Mechanical Bull”, de promovare a celui de-al şaselea material, ultimul concert al seriei de spectacole având loc în Brazilia, informează nme.com.

“Îmi pare foarte rău că trebuie să plecăm din Brazilia. Ce modalitate extraordinară de a termina acest turneu. Atât de multe amintiri. Cei mai tari fani din lume, al şaptelea album vine în curând”, a scris Followill, duminică, pe contul său de pe platforma Twitter.

Turneul de promovare a albumului de studio “Mechanical Bull”, lansat în 2013, al şaselea al grupului, a fost marcat, în urmă cu câteva luni, de anularea unor concerte după ce Nathan Followill a fost rănit într-un accident de autocar. Toboşarul trupei a fost rănit când un pieton a apărut brusc în faţa autocarului cu care trupa se deplasa în turneu prin America de Nord. Muzicianul a avut câteva coaste rupte din cauza opririi de urgenţă a autovehiculului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here