Trupa One Republic va concerta, pe 4 iunie 2015, la Arenele Romane din Bucureşti

OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din Bucureşti, pe 4 iunie 2015, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

OneRepublicConcertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formaţiei, intitulat “Native”.

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se claseze în prezent printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internaţional. Trupa a luat fiinţă în 2002, la iniţiativa solistului Ryan Tedder şi a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales pe platforme de muzică online. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să se manifeste, în cele din urmă trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-şi astfel şi formula: Tedder (voce), Filkins (chitară şi backing vocals), Eddie Fisher (tobe), Brent Kutzle (bas şi violoncel), Drew Brown (chitară). Acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese însă preconizat, albumul programat pentru vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni înainte de lansare.

Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul “Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. Primul single, “Apologize”, a devenit un hit incontestabil, versiunea remixată de producătorul muzical Timbaland ajungând pe prima poziţie a clasamentelor muzicale din 16 ţări, aducându-le, totodată, şi prima nominalizare la premiile Grammy. Cel de-al doilea single, “Stop and Stare”, a reuşit la rândul său să se poziţioneze bine în clasamentele Billboard, albumul ajungând să fie răsplătit cu mai multe discuri de platină şi aur pentru vânzările înregistrate.

Cel de-al doilea material discografic s-a numit “Waking Up” (2009) şi a continuat seria pieselor de succes cu noi single-uri, precum “All the Right Moves”, “Secrets”, “Marchin On” şi “Good Life”.

“Native”, al treilea album, a fost lansat în luna martie a anului trecut, debutând direct pe locul al patrulea în Billboard 200. “Feel Again”, “If I Lose Myself” şi “Counting Stars” au consolidat statutul trupei, care a cucerit clasamentele muzicale, trecându-şi în palmares noi distincţii şi nominalizări.

Până în prezent, OneRepublic se poate lăuda cu un portofoliu consistent de nominalizări la diferite premii din industria muzicală, precum Grammy, MTV Music, People’s Choice şi Billboard Music.

Live, OneRepublic este o prezenţă efervescentă care a reuşit să câştige adepţi redutabili, printre care şi Pink, Bon Jovi şi Maroon 5, care i-au invitat pe cei cinci membri să le fie alături în câteva dintre turneele lor. După mai multe show-uri ca trupă care cânta în deschiderea altor formaţii, OneRepublic a început să-şi croiască propriile turnee, pregătindu-se în prezent de o nouă serie, care, în vara anului viitor, o va aduce şi în faţa publicului român.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile pe www.myticket.ro, la preţuri promoţionale valabile până la sfârşitul anului, cuprinse între 120 de lei şi 235 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here