Trupa L.A. a fost cireașa de pe tort la We Love Music Festival

Emoții mari duminică seara pentru Liviu Vârciu! Artistul și prezentatorul TV  a oferit o atmosfera incendiară, în stilul său caracteristic, atunci când a urcat pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea! Trupa L.A. s-a reunit pentru a patra seară de We Love Music Festival, iar pe scenă au urcat doar Liviu Vârciu și Adi (Adrian  Zainea), Aurelian Ciocan, cu care Liviu a înființat trupa L.A. în anul 1998 fiind plecat din țară, deoarece în această perioadă muncește pe vas.

Trupa L.A. a fost una dintre cele mai așteptate trupe din programul We Love Music Festival de duminică seara. Succesul de care s-au bucurat băieții în anii 2000 încă continuă. Deși afară a plouat torențial, festivalul fiind organizat în aer liber, lumea nu a plecat și i-a așteptat special pe cei de la L.A. Vârciu a urcat pe scenă cu elan, a spus glume, a dansat și cântat alături de Adrian Zainea cele mai tari piese ale trupei L.A. care nu au “ratat” nici un baeram de pe timpuri, atunci când L.A. se ascultă cu boxele la maxim. Concertul a început cu piesa “Ochii tăi”, publicul fiind în delir. Au urmat apoi “Bate, bate inima”, “Femeia te ridică, femeia de coboară” , “Toată viața mea” și multe alte melodii cunoscute. Faptul că lumea încă gustă piesele trupei L.A. îi ambiționează pe băieți să mai concerteze împreună!

Trupa L.A. @ We Love Music Festival

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Sunday, August 21, 2022

“Alerg prin țară, filmez cu Nea Marin, am un pic de timp liber și mă bucur tare că sunt invitat la festivalul ăsta mare. După  atâta timp, vom reveni pe scenă cu L.A., alături de Adi. Ultima dată s-a întâmplat în 2019, la un alt festival. Ache, celălalt coleg al nostru, muncește pe vas, e familist convins și nu a putut să vină, două luni pleacă, șase acasă și tot așa! Cred că dacă se nimerește să fie acasă și mai este un festival așa mare, este posibil să vină și el să cânte, să fim împreună”, a declarat Liviu Vârciu pentru Click!, prezentatorul TV pregătind de altfel încă un film  la care lucrează intens dar și piese noi surpriză.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here