miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSPECIALWe Love Music Festival 2022 - distractie, diversitate si momente de neuitat...

We Love Music Festival 2022 – distractie, diversitate si momente de neuitat la Valcea

În perioada 18-22 august am fost la Vâlcea, mai exact pe platoul Feteni, unde s-a desfășurat prima ediție a We Love Music Festival. Cu un lineup interesant și un mix divers de artiști, evenimentul promitea o experiență frumoasa, ceva diferit de marile festivaluri, dar cu un farmec aparte.

Peste 30 de artiști români și internaționali care au urcat pe scenă. Liana Stanciu și Nick N&D au întreținut atmosfera și au energizat publicul în toate cele 4 seri ale festivalului

In prima zi de festival, cele mai asteptate concerte au fost ale headlinerilor Ottawan si Blue

Jean-Batiste Patrick și fiica sa, Noemie (care împreună formează Ottawan) au făcut un show plin de energie iar publicul a fredonat piesele lor vers cu vers. Cei doi au fost impresionați de publicul român: „Am fost încântați să vedem că toată lumea se distrează alături de noi și dansează pe piesele noastre. A fost un public nebun, în sensul bun al cuvântului. Au cântat toate piesele noastre, ne-au chemat din nou pe scenă pentru bis.”

Ottawan officiel @ We Love Music Festival

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Thursday, August 18, 2022

Trupa Blue a încheiat seara în forță, cu cea mai buna interpretare live a zilei, dovada de profesionalism si respect pentru fani. „Ne-am bucurat să revedem România, nu am mai fost aici de ceva ani. Publicul român a fost minunat și ne bucurăm că am făcut parte din experiența We Love Music Festival”, au declarat cei de la Blue.

Blue @ We Love Music Festival

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Thursday, August 18, 2022

A doua zi de festival – o zi plina de surprize frumoase

Vineri, 19 august, a doua zi de festival, se anunță o zi plină. După ce au cântat Antonio Pican, Speak și N&D a urcat pe scenă poate cel mai așteptat artist al serii – Ronan Keating, fostul solist al trupei Boyzone. Hiturile de acum 20 ani pe care orice fata le știa au fost cap de afiș. Artistul a pregătit si un moment special – a cantat alături de Ioana Ignat cunoscuta piesa „If Tomorrow Never Comes”.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Friday, August 19, 2022

Seara a continuat cu Outlandish si Haddaway, iar la peste o ora dupa miezul noptii Lou Bega ne-a energizat cu ritmurile sale inconfundabile de latino-pop. „Aveți un râu cu numele meu aici, Bega, i-ați dat numele după `Mambo No. 5`, desigur!”, a glumit renumitul artist în deschiderea show-ului său.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Friday, August 19, 2022

Spre dimineata, in jur de ora trei, am redescoperit piesele trupei O-Zone alaturi de Arsenium (fost membru al trupei), intr-o interpretare fresh si plina de energie pozitiva.

Sambata cu Nana, Jay Sean si ATB

A treia zi de festival a debutat cu Yny Sebi, Connect-R, Class si Cabron. Chiar daca a fost primul artist care a deschis ziua, tanarul rapper Yny Sebi a strans multi fani care au cantat impreuna cu el si au cerut poze si autografe.

I-am redescoperit cu placere pe cei de la trupa Class si am cantat impreuna cu ei piese care acum 20 de ani le fredonam si le dansam.

Class @ We Love Music Festival

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Saturday, August 20, 2022

Rapperul și DJ-ul german Nana a urcat pe scena și ne-a încântat cu interpretări live ale hiturilor Darkman, Lonely, Let It Rain, He’s Comin’ și multe alte piese care fost în topurile internaționale la finalul anilor ’90.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Saturday, August 20, 2022

A urmat Jay Sean, productor și cântăreț britanic de pop și R&B, al cărui hitRide Itîl auzim frecvent la radio și nu numai.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Saturday, August 20, 2022

Unul dintre cele mai așteptate momente ale întregului festival a fost ATB, o adevărată legenda a EDM-ului. Mulți spectatori au venit special pentru ATB, iar artistul nu a dezamăgit, aducând muzica electronică în sufletul festivalierilor care au dansat pe tot parcursul show-ului.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Saturday, August 20, 2022

A patra zi de festival – voie buna, ploaie si RICCHI E POVERI

Ultima zi de festival a adus un lineup colorat, unde Italia a fost reprezentată de 3 nume: Giorgio Ciabattoni, Alessandro Canino, Ricchi e Poveri. Ploaia și-a făcut simțită prezenta încă de la începutul zilei, dar fără sperie pe cineva.

Am petrecut cu Sweet Kiss și trupa L.A. (Liviu Varciu și Adrian Zainea) pe muzica de petrecere, ne-au cântat 3 Sud Est în tinerețe, iar DR ALBAN încă nu s-a plictisit de concertele din România al căror șir le-am pierdut.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Sunday, August 21, 2022

Trupa care a încheiat reprezentațiile live ale festivalului a fost RICCHI E POVERI, poate cea mai de seama prezenta dintre artiștii de la We Love Music și cu siguranță cea mai buna reprezentație live.

Pe o ploaie torențială, în fata unui public care nu s-a clintit și a trăit fiecare piesa, grupul italian cu o istorie de peste jumătate de secol și hituri pe care atât părinții dar și copii încă le fredonează, au făcut un show de neuitat. Am trăit momente de emoție și buna dispoziție, amintiri și dans în ploaie. Sarà perché ti amo, Mamma Maria, Voulez-vous danser, Acapulco, Piccolo Amore, Hasta La Vista, Come Vorrei sunt doar câteva dintre piesele pe care le vom asculta cu plăcere și peste 50 de ani.

RICCHI E POVERI a fost formația cu cel mai bun show din întreg festivalul. Experiența și-a spus cuvântul și în ciuda vârstei și a vremii mai puțin favorabile, artiștii au performat la cel mai înalt nivel.

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Sunday, August 21, 2022

Posted by TraiesteMuzica.Ro on Sunday, August 21, 2022

Prima ediție a We Love Music Festival a adus laolaltă iubitorii de muzică de toate vârstele, cumulând 20.000 de participanți în cele 4 zile de festival, care s-au bucurat de peste 30 de show-uri live la scena principală, nume mari care au făcut înconjurul lumii cu muzica lor. Am avut parte de muzica dance, de petrecere, trap, pop, hip-hop, raggae, R&B, EDM si de artisti de la 18 la peste 70 de ani. Zonele de relaxare, experiențele culinare, parcul de distracții și alte surprize din incinta festivalului au completat experiența și au asigurat participanților momente de neuitat.

(Photo Credit @ https://www.facebook.com/welovemusicfestival.ro)

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.