Trupa One și-a făcut blog oficial

Criss și Vlad, cei doi îndrăgostiți din trupa One, și-au făcut blog! Cel mai îndrăgit cuplu de adolescenți din România va posta zilnic noutăți privind activitatea formației, fotografii în exclusivitate și nu numai.

turneu one

Fanii care vor să fie la curent cu toate activitățile trupei One trebuie doar să se înregistreze pe blogul oneband.ro cu ajutorul adresei de e-mail, apoi vor fi anunțați de fiecare dată când preferații lor fac ceva nou!

Mai mult decât atât, fanii care vor accesa blogul vor putea asculta în premieră refrenul celui de-al doilea single One, dar vor afla și detalii despre primul turneu național al trupei, în cadrul căruia artiștii vor promova albumul lor de debut, ce va fi disponibil în curând în toate magazinele din țară. Atât single-ul, cât și albumul și turneul poartă același nume, “Aprinde un vis”, și ilustrează perfect clipele pe care le trăiesc Criss și Vlad zi de zi.

“Sunt momente când ni se pare că trăim un vis și ni se face frică să nu ne trezim și să vedem că nu e adevărat. E o senzație care nu poate fi descrisă în cuvinte. Vom aprinde un vis împreună cu voi toți, la concertele din țară. Vă iubim!”, au spus Criss si Vlad.

Concertele din cadrul turneului “Aprinde un vis” sunt cadoul perfect pentru toți cei îndrăgostiți: One cântă numai piese de dragoste și, mai mult decât atât, Criss și Vlad au demonstat de-a lungul timpului că se iubesc – cei doi formează un cuplu de peste un an și jumătate.

Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Deva, pe 29 octombrie (Centrul Cultural Drăgan Muntean). Următoarele orașe în care trupa One își dă întâlnire cu fanii sunt Alba Iulia (30 octombrie, Casa de Cultură a Studenților), Reșița (31 octombrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Târgu-Mureș (8 noiembrie, Teatrul Național), Cluj-Napoca (9 noiembie, Casa de Cultură a Studenților), Oradea (10 noiembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor) și Timișoara (11 noiembrie, Sala Capitol).

3 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here